Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. mozzarella [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat originàriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de sabor dolç i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sèrum i es presenta en forma de bola. [...]
2. bigoli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de tub llarg, gruixut i rugós, feta originàriament de farina de fajol i, actualment, de blat, que prové de la zona del Vènet i la Llombardia. [...]
3. serrat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet sencera, crua o pasteuritzada, originàriament d'ovella però actualment de qualsevol mena, de pasta premsada i no cuita, de maduració mitjana o llarga, originari de les muntanyes del centre i l'oest del Pirineu. [...]
4. mozzarella [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat originàriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de gust dolç i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sèrum i es presenta en forma de bola. [...]